Maria AntÚnia Mulet Vich

Vaig néixer a Algaida l’any 1965. Som infermera d’Atenció Primària, feina a la qual sempre m’he dedicat d’ençà que vaig acabar els estudis a l’Escola d’Infermeria de la UIB l’any 1988.

A les eleccions municipals de l'any 2003, a la candidatura encapçalada per Jaume Jaume, vaig tenir l'oportunitat de formar part per primera vegada de la llista socialista a les eleccions municipals, experiència que a l'any 2007, amb en Francesc Miralles com a cap de llista, es va tornar a repetir i amb el qual i durant les dues darreres legislatures he format part de l'equip de govern com a responsable de les regidories d'Educació, Cultura, Festes i Cooperació.

Quan vaig formar part per primera vegada d’una candidatura municipal, ho vaig fer amb la convicció que la política és l’eina amb la qual hem de lluitar contra les desigualtats, amb l’objectiu de millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes. Aquesta idea s’ha vist reforçada amb la meva feina diària com a infermera, perquè és en aquesta part de la meva vida on he après que el més important és fer feina perquè la gent pugui millorar el seu benestar, així com a compartir i a saber escoltar tot el que la gent et diu i sobretot el que et demana.

Per tant, els motius per presentar-me com a candidata a la batlia d’Algaida són molt clars: vull fer feina amb il·lusió, esforç i compromís amb els ciutadans i les ciutadanes del nostre municipi i, per tant, contribuir d'una manera molt activa i directa a aconseguir que la societat vagi a millor i que tots puguem gaudir de les mateixes oportunitats.

Perquè crec que si hi ha una cosa que ens identifica als socialistes és fer feina al costat dels ciutadans i compartir amb ells els nostres projectes, les nostres idees i el nostre compromís.